Vispotje in mosterdsaus
Ingrediënten
- Veertig gram boter
- Twee sjalotjes
- Driehonderd gram prei
- Driehonderd gram wortelen
- Twee eetlepels mosters
- 125 ml kookroom
- 250 gram kabeljauwfilet
- 125 gram garnalen
- 200 gram mosselen
- Peper en zout
Instructies
-
Snijd de sjalotjes en de prei fijn en de wortelen in stukken.
-
Bak de groenten in de boter in de pan en voeg de mosterd toe.
-
Voeg honderd ml water toe en laat de groenten vijf minuten stoven.
-
Vervolgens de room toevoegen en aan de kook brengen.
-
Leg vervolgens de in stukken gesneden vis tussen de groenten.
-
Vis in ongeveer vijf minuten gaar laten worden.
-
Als laatste garnalen en mosselen toevoegen en enkele minuten laten garen.
-
Gerecht afmaken op smaak met zout en peper.
-
Heerlijk om te serveren met aardappelpuree.