Tortilla met aardappel en spinazie
Ingrediënten
- 450 gram verse spinazie
- 3 aardappelen
- 1 grote ui
- 5 eieren
- olijfolie
- zout
- peper
Instructies
-
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
-
Schil en snipper de ui.
-
Bak de ui en de blokjes aardappel circa 10 minuten in een koekenpan met wat olijfolie op zacht vuur.
-
Haal de aardappelen en ui eruit en zet ze apart.
-
Voeg de spinazie toe aan de pan en bak de spinazie enkele minuten.
-
Klop de eieren los met wat zout en peper en roer het aardappelmengsel en de spinazie erdoor.
-
Laat het mengsel weer terug in de pan glijden en laat het op laag vuur gaar worden.
-
Keer de tortilla met behulp van een deksel of bord om en laat verder gaar worden.
-
Serveer warm of koud, als voorgerecht of hoofdgerecht.