Tortellini met zalm en broccoli
Ingrediënten
- 300 gram tortellini met kaasvulling
- 500 gram broccoli in kleine roosjes
- 2 uien fijngesnipperd
- 1 bakje gerookte zalmsnippers
- 125 gram verse roomkaas met kruiden
- 2 eetlepels olijfolie
Instructies
-
Breng ruim water aan de kook.
-
Strooi de broccoli, wat zout en de tortellini in de pan en kook het volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Schep wat kookvocht in een kommetje en zet het apart.
-
Giet de de pasta met de broccoli af in een vergiet.
-
Verhit twee eetlepels olijfolie in een pan en fruit hierin de gesnipperde uien.
-
Voeg vervolgens de tortellini, broccoli en roomkaas toe.
-
Bak voor een minuutje en voeg dan het achtergehouden kookvocht toe.
-
Laat de roomkaas al roerend smelten en schep als laatst de zalm erdoorheen.
-
Verdeel het over vier borden en serveer direct.