Toetje van roomkaas, speculaas en aardbeien

Bouchra

Voorbereidingstijd 10 min
Totale tijd 10 min

Gang nagerecht

Porties 6 -8

Ingredi├źnten

  

  • 500 gram speculaaskoekjes
  • 400 gram roomkaas
  • 400-500 ml slagroom
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 3 eetlepels suiker
  • aardbeien
  • munt

Instructies

 

  • Doe de koekjes in een plastic zak en sla met een steelpan of deegroller alles fijn.
  • Doe de slagroom in een kom en klop met een garde tot het iets begint in te dikken. Doe de (vanille)suiker erbij en klop vervolgens door tot de slagroom stijf wordt.
  • Voeg dan de roomkaas toe en meng dit met behulp van een spatel.
  • Leg wat speculaaskruimels op de bodem van een glas. Vervolgens een laag roomkaas en dan weer een beetje speculaas.
  • Garneer met wat aardbeien en eventueel wat munt.