Thaise kip met asperges
Ingrediënten
- 450 gram kipfilet in reepjes gesneden
- 300 gram asperges
- 150 gram uien in ringen
- 2 fijngesneden bosuitjes
- 150 ml kippenbouillon
- 5 eetlepels Inproba Thai Red Curry
- 5 eetlepels wokolie
- 3 eetlepels Inproba vissaus
- 1 eetlepel fijngehakte koriander
- 1 citroen
Instructies
-
Snijd de onderste stukken van de asperges. Deze worden niet meer gebruikt, dus kun je weggooien. Snijd de asperges vervolgens in grote stukken.
-
Verhit de olie en roerbak hierin de ui met de eetlepels Thai Red Curry voor zo’n twee minuten.
-
Voeg vervolgens de kip toe en roerbak nog eens twee minuten.
-
Voeg daarna de asperges toe en roerbak nu vijf minuten.
-
Schenk vervolgens de bouillon in de pan en breng het geheel aan de kook.
-
Voeg de bosui toe aan het gerecht en voeg de vissaus toe.
-
Strooi vlak voor het serveren wat koriander over je gerecht.
-
Snijd de citroen in vier parten en leg op elk bord één partje.