Tagliatelle met tomaat

Ingeborg

Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 25 min

Gang hoofdgerecht

Porties 4

Ingredi├źnten

  

  • 300 gram tagliatelle
  • Pond tomaten
  • 2 bolletjes mozzarella
  • Knoflookteentje
  • Bosje basilicum
  • 4 biefstukjes
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Instructies

 

  • Was de tomaten en snijd deze in kleine stukjes net als de mozzarella.
  • Meng de tomaat en mozzarella met het geperste knoflookteentje, de blaadjes van het bosje basilicum en drie eetlepels olijfolie.
  • Zet een pan met water op en breng het water aan de kook.
  • Kook de tagliatelle in acht tot tien minuten beetgaar.
  • Bestrooi de biefstuk met peper en zout naar smaak en bak het vlees drie minuten aan elke zijde.
  • Giet de tagliatelle af en voeg het mengsel van tomaten en mozzarella toe.
  • Serveer de tagliatelle op vier borden en leg de biefstuk ernaast.