Spaghetti met tonijn en kappertjes
Ingrediënten
- 500 gram spaghetti
- 300 gram tonijn uit blik
- 1 blikje ca. 400 g gesneden tomaten
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- 1 eetlepel olijfolie
- zout
- peper
Instructies
-
Snipper het ui en pers de knoflook in een knoflookpers.
-
Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook en ui glazig.
-
Roer de kappertjes, tomaten en peterselie erdoor.
-
Breng het op smaak met zout en peper en laat het enkele minuten sudderen.
-
Kook vervolgens de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op het pak met wat zout en een eetlepel olijfolie.
-
Roer de tonijn door de tomatensaus en laat het goed doorwarmen.
-
Serveer de spaghetti met de saus en serveer gelijk.