Snelle gehaktgoulash
Ingrediënten
- 400 gram rundergehakt
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 800 gram aardappelen
- 1 zakje mix voor goulash
- 1 ui
- 1 stengel bleekselderij
- 200 ml water
- scheut olijfolie
- zout
- peper
Instructies
-
Schil de aardappelen, snijd ze in grove blokken en kook ze in water met zout in circa 20 min. gaar.
-
Pel in de tussentijd de ui en snipper het.
-
De paprika’s wassen en ontdoen van het steeltje en de zaadlijsten.
-
Snijd ze in lange dunne reepjes.
-
Verwijder de draden van de bleekselderij, was de stengel en snijd het in plakjes.
-
Verhit in een pan een scheut olijfolie en fruit de ui hierin.
-
Voeg het gehakt toe en bak in enkele minuten rul.
-
Bak de paprika en bleekselderij mee.
-
Voeg de tomatenblokjes en het water toe.
-
Breng op smaak met zout, peper, kruidenmix en laat de goulash sudderen.
-
Schep goulash op de borden met wat aardappelen.
-
Serveer met een frisse salade.