Salade van knolselderij, wortelen en erwten

Bouchra

Voorbereidingstijd 7 min
Bereidingstijd 6 min
Totale tijd 13 min

Gang Salades

Porties 4

Ingrediënten

  

  • 1 grote gekookte aardappel
  • 2 wortelen
  • 1 komkommer
  • 1 knolselderij
  • 140 gram erwten uit blik
  • 130 gram mayonaise
  • 2 augurken
  • 1 ei
  • zout
  • peper

Instructies

 

  • Snijd de aardappel, komkommer en augurken in kleine blokjes.
  • Was en schil de wortelen en knolselderij.
  • Snijd ze allebei in blokjes.
  • Blancheer de wortelen en knolselderij totdat ze beetgaar zijn.
  • Kook de ei 6 minuten, laat hem schrikken onder koud water en pel de ei.
  • Snijd de ei in partjes.
  • Meng in een middelgrote kom de aardappel, komkommer, augurk, knolselderij, wortel en erwten met elkaar.
  • Voeg mayonaise toe en breng de salade op smaak met zout en peper.
  • Meng alles goed met elkaar en serveer de salade in een schaal of kom.
  • Garneer met de plakjes ei.