Salade van knolselderij, wortelen en erwten
Ingrediënten
- 1 grote gekookte aardappel
- 2 wortelen
- 1 komkommer
- 1 knolselderij
- 140 gram erwten uit blik
- 130 gram mayonaise
- 2 augurken
- 1 ei
- zout
- peper
Instructies
-
Snijd de aardappel, komkommer en augurken in kleine blokjes.
-
Was en schil de wortelen en knolselderij.
-
Snijd ze allebei in blokjes.
-
Blancheer de wortelen en knolselderij totdat ze beetgaar zijn.
-
Kook de ei 6 minuten, laat hem schrikken onder koud water en pel de ei.
-
Snijd de ei in partjes.
-
Meng in een middelgrote kom de aardappel, komkommer, augurk, knolselderij, wortel en erwten met elkaar.
-
Voeg mayonaise toe en breng de salade op smaak met zout en peper.
-
Meng alles goed met elkaar en serveer de salade in een schaal of kom.
-
Garneer met de plakjes ei.