Rijst met kip, perzik en sperziebonen
Ingrediënten
- 300 gram snelkookrijst
- 400 gram kipfilet in reepjes
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 uien
- scheut zonnebloemolie
- 1 blik perziken
- 600 gram sperziebonen
- zout
- peper
Instructies
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Kook de sperziebonen in water voor enkele minuten beetgaar.
-
Pel en snipper de uien fijn.
-
Laat de perziken uitlekken en snijd ze in blokjes.
-
Verwarm de zonnebloemolie in een wok en bak de kipfilet bruin.
-
Bak vervolgens de uien mee en voeg de ketjap, zout en peper toe.
-
Voeg de perziken toe en laat het geheel even sudderen.
-
Giet de rijst en sperziebonen af.
-
Serveer de rijst met de kip en sperziebonen.