Penne met rivierkreeftjes en zongedroogde tomaten
Ingrediënten
- 400 gram penne
- 300 gram rivierkreeftjes
- 200 ml crème fraîche
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel vers gehakte peterselie
- 1 potje zongedroogde tomaten
Instructies
-
Kook de penne al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snipper de ui en pers de knoflook.
-
Fruit ze vervolgens in een pan met wat olijfolie.
-
Hak de zongedroogde tomaten fijn en voeg dit toe bij de ui. Bak het een paar minuten.
-
Voeg de rivierkreeftjes toe en bak het circa 2 minuten mee.
-
Doe de crème fraîche erbij en laat het zachtjes koken voor 5 minuten.
-
Voeg de penne toe bij de saus en roer alles goed met elkaar.
-
Serveer in vier borden en garneer met eventueel peterselie.