Pasta met vlees in zure room
Ingrediënten
- 2 biefstukken in blokjes
- 200 gram pasta
- 1 ui gesnipperd
- 150 gram zure room
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 theelepel mosterd
- 1 bouillonblokje
- 1/2 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel fijngehakte dille
- 30 ml warm water
- zout
- peper
Instructies
-
Bak het vlees gaar in wat olie.
-
Breng het op smaak met wat peper en zout en zet het aan de kant.
-
In dezelfde pan fruit je de ui glazig.
-
Voeg de zure room, mosterd en tomatenpuree toe.
-
Breng op smaak met paprikapoeder, peper en een bouillonblokje.
-
Voeg het water toe en laat het geheel sudderen.
-
Doe nu het vlees weer terug in de pan en voeg de dille erbij.
-
Laat het enkele minuten koken en serveer het met de pasta.