Pasta met kip en citroen
Ingrediënten
- 300 gram pasta
- 400 gram kipfilet
- 1 ui
- 1 citroen
- 250 ml kippenbouillon
- 50 ml room
- scheut water
- Parmezaanse kaas
- olijfolie
- zout
- peper
Instructies
-
Snijd de ui fijn en de kipfilet in reepjes.
-
Fruit de ui glazig in een grote pan en kruid het met zout en peper.
-
Voeg de kip toe en kruid het nogmaals met zout en peper.
-
Voeg de kippenbouillon toe als de kip gaar is geworden.
-
Kook ondertussen de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Voeg wat water toe aan de kip en laat alles even pruttelen.
-
Giet dan de pasta toe aan de kip en meng alles goed met elkaar.
-
Voeg de room, Parmezaanse kaas, citroenschil en -sap toe en meng alles goed door. Laat voor enkele minuten koken.
-
Indien nodig voeg je zout en peper naar smaak toe.