Omelet met gamba’s

Omelet met gamba’s

Ingeborg

Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 20 min

Gang Hoofdgrecht

Porties 4

Ingrediënten

  

  • Acht eieren
  • 16 gamba’s voorgekookt uit de diepvries
  • Dille
  • 50 gram geraspte kaas
  • Peper
  • Zout
  • Boter

Instructies

 

  • Ontdooi de gamba’s uit de diepvries twee uur van te voren.
  • Breek de eieren in een schaal en kluts deze door elkaar met peper en zout.
  • Verwijder het darmkanaal uit de gamba’s.
  • Verhit boter in een pan en doe de gamba’s in de pan.
  • Giet vervolgens de geklutste eieren erover.
  • Strooi de geraspte kaas en dille over het eimengsel en zet het vuur laag.
  • Wacht tot het ei gestold is en leg de omelet op een bord.
  • Snijd de omelet in vieren.
  • Serveer met stokbrood en salade.