Notenrijst met garnalen, groente en pindasaus
Ingrediënten
- 300 gram grote garnalen
- 300 gram notenrijst
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 bak nasi/bami groentemix 500 g
- 1 eetlepel olijfolie
- snuf zout
- snufje peper
- 1/4 theelepel paprikapoeder
- 1/4 theelepel gemberpoeder
- 1 bouillonblokje
- pindasaus
Instructies
-
Kook de rijst volgens de verpakking.
-
Snipper de ui en pers de knoflook.
-
Doe de olijfolie in een pan en bak daarin de ui en knoflook glazig.
-
Voeg vervolgens de groente, bouillonblokje en kruiden toe.
-
Bak in een andere pan de garnalen in wat olijfolie tot ze gaar zijn.
-
Voeg ze toe bij de groente en laat ze even enkele minuten intrekken.
-
Verdeel de notenrijst, groente en pindasaus over vier borden.