Krieltjes met varkensvlees
Ingrediënten
- Ingrediënten
- Zakje krieltjes
- Pond hamlappen
- Ui
- Klein blikje sperziebonen
- 1 blikje ananas
- Zakje kerriesaus
- Theelepel kerriepoeder
- 1 bouillonblokje
- Zilveruitjes
- ½ dl koffieroom
- Boter
Instructies
-
Snijd de hamlappen in stukjes en snipper de ui.
-
Boter in pan smelten en ui met kerriepoeder erover fruiten.
-
Vlees na twee minuten toevoegen en bruin bakken.
-
Vervolgens krieltjes in de pan erbij doen.
-
Bouillontablet boven de pan verkruimelen.
-
Sperziebonen toevoegen en geheel laten stomen met deksel op de pan.
-
Sap van het ananasblikje in maatbeker gieten.
-
Zakje kerriesauspoeder door sap mengen en aanvullen met water.
-
Kerriesaus vervolgens bij het gerecht voegen en verwarmen.
-
Tot slot ananasstukjes, zilveruitjes en room erdoor roeren.