Kipfilet met sperziebonen in pindasaus

Ingeborg

Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 30 min

Gang hoofdgerecht

Porties 4

Ingrediënten

  

  • Vierhonderd gram kipfilet
  • Blik sperziebonen
  • Olie
  • Zakje pindasaus
  • 500 gram rijst
  • Peper en zout

Instructies

 

  • Kook de rijst gaar in een pan met kokend water.
  • Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bestrooi deze met peper en zout
  • Bak de stukjes kipfilet rondoma aan in olie in de pan.
  • Laat de sperziebonen uit blik uitlekken.
  • Voeg de sperziebonen toe aan de kipfilet en verwarm langzaam.
  • Bereid ondertussen de pindasaus volgens het voorschrift op de verpakking.
  • Rijst afgieten en over vier borden verdelen.
  • Groente- en kipmengsel naast de rijst leggen.
  • Groenten en kip met pindasaus naar smaak overgieten.