Groentecurry
Ingrediënten
- Zes eetlepels rode curry pasta
- 750 ml kokosmelk
- 300 gram sperziebonen
- 400 gram broccoli
- 400 gram babymaïs
- 100 gram pinda’s
- Drie eetlepels sojasaus
- Koriander
- Basilicum
- 300 gram pandanrijst
- Oosterse roerbakolie
Instructies
-
Hak de pinda’s in stukken en rooster deze in een koekenpan.
-
Kook de rijst gaar en laat deze tien minuten staan.
-
Oosterse roerbakolie in de wok doen en rode curry pasta toevoegen.
-
Vervolgens kokosmelk en sojasaus toevoegen.
-
Groente wassen en in stukjes snijden.
-
Babymaïs, broccoli en sperziebonen in de pan erbij doen.
-
Roeren en tien minuten in de saus op hoog vuur bakken.
-
Als laatste koriander en basilicum toevoegen en pinda’s erover strooien.