Griekse aardappelsalade
Ingrediënten
- 1 kilogram vastkokende aardappelen
- 1 komkommer gehalveerd
- 4 trostomaten in parten gesneden
- 300 gram witte kaasblokjes op olie uitgelekt
- 1 schoon geboende citroen
- 3 eetlepels Griekse yoghurt
- 1 theelepel dragon
- 1 teentje geperste knoflook
- peper en zout
Instructies
-
Schil de aardappelen en snijd er blokjes van ongeveer 1 x 1 centimeter van.
-
Kook de aardappelblokjes tien minuten, giet ze af en laat ze afkoelen tot ze lauwwarm zijn.
-
Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer en snijd ze in dunne plakjes.
-
Meng de aardappelblokjes met de komkommerplakjes, de tomaten en de blokjes kaas.
-
Rasp de schil van de citroen en meng de yoghurt, dragon en knoflook hiermee.
-
Je kunt eventueel peper en zout gebruiken om het geheel op smaak te brengen.
-
Schep de dressing die je gemaakt hebt door de salade.