Grieks gehakt in pitabroodje

Ingeborg

Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 25 min

Gang hoofdgerecht

Porties 4

Ingredi├źnten

  

  • Pond gehakt
  • Theelepel basilicum
  • Theelepel oregano
  • Eetlepel peterselie
  • Theelepel knoflookpoeder
  • Theelepel paprikapoeder
  • Ei
  • Paneermeel
  • Krop sla
  • Knoflooksaus
  • Vier grote pitabroodjes

Instructies

 

  • Meng het gehakt met de kruiden, het ei en met het paneermeel.
  • Maak van het gehakt vier grote of acht kleine schijven.
  • Bak het Grieks gehakt in de pan.
  • Verwarm ondertussen de pitabroodjes als het gehakt bijna klaar is.
  • Snijd wat slablaadjes in fijne reepjes.
  • Snijd de pitabroodjes open en vul deze met gehakt en sla.
  • Knoflooksaus naar smaak gebruiken.