Gevulde omeletjes
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 klein uitje
- 2 trostomaatjes
- 20 gram taugé
- 2 eetlepels melk
- 1/2 paprika kleur naar keuze
- 6 champignons
- 3 eetlepels salami in kleine blokjes
- 3 eetlepels hamreepjes
- 3 eetlepels spekblokjes
- peper en zout
Instructies
-
Pel en snipper het kleine uitje.
-
Was de trostomaatjes, haal de zaadjes eruit en snijd in kleine stukjes.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
-
Snijd eveneens de paprika in kleine stukjes.
-
Klop de eieren los met de melk en een beetje zout.
-
Verhit in een kleine pan wat vloeibaar bakvet of olijfolie.
-
Verdeel alle ingrediënten voor je omelet gelijkmatig over de pan.
-
Bak dit alles lichtbruin en giet vervolgens het eimengsel erbij.
-
Laat de omeletjes enkele minuten bakken.