Garnalen- inktvisspiesjes

Loraine

Voorbereidingstijd 20 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 25 min

Gang Visgerechten

Porties 4

Ingrediënten

  

  • 10 rauwe garnalen
  • 10 pijlinktvisjes
  • Om te marineren: 2 teentjes knoflook
  • 2 el olijfolie
  • sap van een citroen
  • zout en peper

Instructies

 

  • Pel de garnalen (laat de staart zitten).
  • Maak de pijlinktvis schoon.
  • Pel en hak de knoflook pijn.
  • Om te marineren: meng de olie, citroensap, knoflook, zout en peper.
  • Leg de garnalen en de inktvisjes in de marinade.
  • Na 15 minuten kan dit uit de marinade.
  • Rijg de garnalen en inktvisjes om en om aan een sateprikker.
  • Rooster de spiesjes op de barbecue voor zo’n 3 à 4 minuten.
  • Voor serveren kun je nog marinade over de spiesjes doen.