Gamba’s in hete knoflookolie

Ingeborg

Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 20 min

Gang Tussengerecht

Porties 4

Ingrediënten

  

  • Pond gamba’s
  • Twee rode pepers
  • Twee knoflookteentjes
  • Olijfolie
  • Stokbrood

Instructies

 

  • Pel de gamba’s en verwijder het darmkanaaltje.
  • Of kies voor gemak door gepelde (diepvries) gamba’s te gebruiken.
  • Pel de knoflookteentjes en snijd deze fijn.
  • Snijd de rode pepers in fijne stukjes.
  • Verhit een ruime hoeveelheid olijfolie in de pan.
  • Voeg de knoflook, rode pepers en gamba´s toe.
  • Snijd het stokbrood in dunne plakjes.
  • Bak de gamba´s gaar.
  • Verdeel de inhoud van de pan over vier vuurvaste ovenschaaltjes.
  • Serveren met stokbrood.