Fruitspiesjes op de barbecue
Ingrediënten
- 1 kleine ananas
- 2 bananen
- 2 appels goudreinetten
- 1 mango
- 2 nectarines
- 1 citroen
- 2 eetlepels honing
- 8 satéprikkers
Instructies
-
Schil de ananas, snijd hem in partjes en verwijder de harde nerf.
-
Schil vervolgens de bananen en snijd het in plakjes.
-
Was de appels en schil ze. Daarna halveer je ze en verwijder je de klokhuis.
-
Snijd de appels in grove blokken.
-
Doe deze handelingen ook met de mango en nectarines.
-
Rijg aan elk satéprikker een stukje appel, banaan, mango, nectarine en ananas.
-
Roer in een kommetje het citroensap van een citroen en twee eetlepels honing.
-
Besmeer de fruitspiesjes rijkelijk met het honingmengsel.
-
Rooster de fruitspiesjes vier tot zes minuten op de barbecue.
-
Serveer twee fruitspiesjes op elk bord met een vanille-sausje.