Couscoussalade met groenten en geroosterde amandelen
Ingrediënten
- 100 gram couscous
- 150 gram broccoli in roosjes
- 2 kleine trostomaten
- 40 gram rozijnen
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels olijfolie
- een handvol geroosterde amandelen
- zout
- peper
Instructies
-
Doe de couscous in een glazen kom.
-
Voeg twee eetlepels olijfolie toe en schenk er kokend water op.
-
Roer de couscous na enkele minuten los met een vork.
-
Doe de broccoliroosjes en de rozijnen in een kom en schenk er kokend water bij.
-
Snijd de zaadkern uit de trostomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
-
Meng de couscous, broccoli, rozijnen, tomaten en citroensap door elkaar.
-
Breng op smaak met zout en peper.
-
Serveer in een bord en strooi er wat geroosterde amandelen overheen.