Chocoladewentelteefjes
Ingrediënten
- 3 eieren
- 300 ml melk
- 8 casinobroodjes
- 125 gram pure chocolade
- 100 gram boter
- 60 gram suiker
- Zout
Instructies
-
Breek de eieren boven een kom en klop deze samen met de melk en een snufje zout los.
-
Giet het mengsel in een soepbord.
-
Hak de chocolade in grove stukken.
-
Wentel de broodjes door het eimengsel en leg op vier broodjes stukken chocolade.
-
Dek de broodjes vervolgens af met een broodje.
-
Smelt de helft van de boter in de pan en bak twee chocoladewentelteefjes.
-
Keer regelmatig voorzichtig om en wacht tot het brood bruin is geworden en de chocolade enigszins is gesmolten.
-
Doe de andere helft van de boter in de pan en bak de rest van de chocoladewentelteefjes op dezelfde manier.
-
Leg de wentelteefjes met chocolade op een bord en strooi er wat suiker over.