Chocoladewentelteefjes

Ingeborg

Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 25 min

Gang nagerecht

Porties 4

Ingrediënten

  

  • 3 eieren
  • 300 ml melk
  • 8 casinobroodjes
  • 125 gram pure chocolade
  • 100 gram boter
  • 60 gram suiker
  • Zout

Instructies

 

  • Breek de eieren boven een kom en klop deze samen met de melk en een snufje zout los.
  • Giet het mengsel in een soepbord.
  • Hak de chocolade in grove stukken.
  • Wentel de broodjes door het eimengsel en leg op vier broodjes stukken chocolade.
  • Dek de broodjes vervolgens af met een broodje.
  • Smelt de helft van de boter in de pan en bak twee chocoladewentelteefjes.
  • Keer regelmatig voorzichtig om en wacht tot het brood bruin is geworden en de chocolade enigszins is gesmolten.
  • Doe de andere helft van de boter in de pan en bak de rest van de chocoladewentelteefjes op dezelfde manier.
  • Leg de wentelteefjes met chocolade op een bord en strooi er wat suiker over.