Chilirijst met vis
Ingrediënten
- 250 gram rijst
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- Twee grote tomaten
- Blikje tomatenpuree
- Blik kidneybonen
- 500 gram visfilet
- 3 eetlepels peterselie
- Olie
Instructies
-
Kook de rijst in ruim kokend water gaar.
-
Snijd de paprika’s in reepjes en de tomaten in stukjes.
-
Verhit de olie in een koekenpan en bak de paprika.
-
Voeg na drie minuten de stukjes tomaat toe.
-
Bak de tomaat twee minuten en voeg dan het blikje tomatenpuree toe.
-
Laat het blik met kidneybonen uitlekken en voeg toe aan de pan met 100ml water.
-
Leg vervolgens de stukken visfilet tussen het mengsel.
-
Plaats het deksel op de pan en laat het gerecht nog 10 minuten zachtjes stoven.
-
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met peterselie.