Buffalo Chicken wraps
Ingrediënten
- 4 á 6 tortilla wraps
- 1 kipfilet gepocheerd
- 3 eetlepels Buffalosaus
- 1 steel selderij
- 70 gram ranch dressing
- Cheddar kaas
- handvol verse spinazie
- Peper
Instructies
-
Meng in een kommetje de ranch dressing en Buffalosaus goed samen. Zet het even apart.
-
Pluk de kipfilet met de handen uit elkaar en verdeel hem in heel fijne draadjes vlees.
-
Snijd de selderij in kleine blokjes en rasp de Cheddar kaas.
-
Doe de kip, selderij en Cheddar kaas in een kom en breng op smaak met peper.
-
Voeg vervolgens de saus toe en meng alles goed met elkaar.
-
Neem een tortilla en bedek hem met wat spinazie.
-
Leg vervolgens twee eetlepels van het kipmengsel erop en vouw de tortilla dicht.
-
Zet het onder de grill tot de kaas is gesmolten.