Biefstuk met aardappelen en spinazie
Ingrediënten
- 4 biefstukken
- 500 gram aardappelen
- 600 gram spinazie
- 20 gram roomboter
- 70 gram roquefort
- 1 ui
- zout
- peper
Instructies
-
Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen.
-
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
-
Kook de aardappelen in water met zout in circa 20 min. gaar.
-
Bestrooi de biefstukken met zout en peper.
-
Verhit in een koekenpan de roomboter en bak hierin de biefstukken bruin en gaar.
-
Neem de biefstukken uit de koekenpan, wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze rusten.
-
Fruit het gesnipperde uitje in het bakvet.
-
Was de spinazie en voeg die beetje bij beetje toe.
-
Schep er de roquefort erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
-
Verdeel de aardappelen, spinazie en de biefstukken over 4 borden. Serveer eventueel met een frisse salade