Aardappelsalade met Mexicaanse mix
Ingrediënten
- 500 gram aardappelen
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 sjalotje
- 1 blikje Mexicaanse mix doperwten, maïs en paprika
- 2 gekookte eieren
- enkele blaadjes sla
- kaasblokjes
- zout
- peper
- 1/4 komkommer
Instructies
-
Schil de aardappels en kook ze in een pan die gevuld is met water en wat zout. Laat ze afkoelen en snijd de aardappelen in blokken.
-
Pel het sjalotje en snipper het fijn. Snijd de komkommer in blokjes.
-
Snijd de blaadjes sla in stukken.
-
Laat het blikje Mexicaanse mix uitlekken in een vergiet.
-
Meng de aardappelen, komkommer, Mexicaanse mix, ui, sla, mayonaise, kaasblokjes in een grote kom door elkaar.
-
Breng op smaak met zout en peper.
-
Serveer het in een schaal of bord en garneer met partjes ei.