Aardappelpannetje met groente
Ingrediënten
- 1 kilo aardappelen
- 50 gram boter
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 eetlepel basilicum
- I ui
- 3 eetlepels mayonaise
- 2 preistengels
- 1 blik maïs
- Amsterdamse uitjes
Instructies
-
Schil de aardappelen en snijd deze in plakjes.
-
Kook de aardappelplakjes in tien minuten gaar.
-
Snijd de ui in stukjes en de prei in ringetjes.
-
Giet de aardappelen af en bak deze in boter.
-
Voeg de ui en prei toe en bak deze mee.
-
Giet het vocht uit het blik maïs af en voeg deze toe.
-
Meng de mayonaise met kerriepoeder en basilicum.
-
Serveer het gerecht met de mayonaisemix en Amsterdamse uien.
-
Bereid gelijktijdig met het bovenstaande vlees, kip of vis naar keuze.