Aardappel-paprikatortilla

Bouchra

Porties 4

Ingredi├źnten

  

  • 6 aardappelen
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 grote ui
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eieren
  • zout
  • peper
  • paprikapoeder
  • 1 el fijngesneden koriander

Instructies

 

  • Schil, was en snijd de aardappelen in kleine blokjes.
  • Frituur ze enkele minuten in een frituurpan tot ze gaar en lichtbruin zijn.
  • Snipper de ui fijn en snijd de paprika in blokjes.
  • Fruit de ui met een geperste knoflook glazig.
  • Voeg de paprika toe en bak een minuut of twee.
  • Voeg vervolgens ook de aardappelen toe.
  • Klop ondertussen de eieren met wat zout, peper, paprikapoeder en koriander en voeg dit toe aan de aardappelen.
  • Laat de tortilla langzaam garen met de deksel op de pan.
  • Neem een bord en leg deze op de tortilla. Draai de pan om.
  • Zet de pan weer op het vuur en leg de tortilla weer in de pan.
  • Snijd de tortilla in taartpunten en serveer.