Aardappel-paprikatortilla
Ingrediënten
- 6 aardappelen
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 grote ui
- 1 teentje knoflook
- 3 eieren
- zout
- peper
- paprikapoeder
- 1 el fijngesneden koriander
Instructies
-
Schil, was en snijd de aardappelen in kleine blokjes.
-
Frituur ze enkele minuten in een frituurpan tot ze gaar en lichtbruin zijn.
-
Snipper de ui fijn en snijd de paprika in blokjes.
-
Fruit de ui met een geperste knoflook glazig.
-
Voeg de paprika toe en bak een minuut of twee.
-
Voeg vervolgens ook de aardappelen toe.
-
Klop ondertussen de eieren met wat zout, peper, paprikapoeder en koriander en voeg dit toe aan de aardappelen.
-
Laat de tortilla langzaam garen met de deksel op de pan.
-
Neem een bord en leg deze op de tortilla. Draai de pan om.
-
Zet de pan weer op het vuur en leg de tortilla weer in de pan.
-
Snijd de tortilla in taartpunten en serveer.