Categorie:  Salades

Home » Voorgerechten » Archive by category "Salades"
Aardbeien-grapefruitsalade Met Feta

Aardbeien-grapefruitsalade

In Salades Op 23 januari 2017 0 Comments

Geniet van een verrassende aardbeien-grapefruitsalade op de camping. Dit makkelijke gerecht bereid je in 15 minuten met een pan en een grillpan.  

Franse campingsalade

In Salades, Koude voorgerechten, Voorgerechten Op 18 januari 2017 0 Comments

Zin in een frisse salade op de camping? Maak dan eens deze makkelijke Franse campingsalade. Voor dit gerecht heb je twee pannetjes nodig. Eet de salade met stokbrood… Lees verder »

Linzensalade Met Geitenkaas

Linzensalade Met Geitenkaas

In Bijgerecht, Salades, Tussendoortjes Op 24 januari 2015 0 Comments

Kies eens een keer wat anders dan brood bij de lunch en ga voor een gezonde linzensalade met geitenkaas. Voor dit recept heb je een pan nodig.  

Winterse salade met droge worst

In Salades Op 30 november 2013 0 Comments

Ook op de camping kan het slecht weer zijn. Bij een koude, regenachtige dag is dit een ideale salade. Lekker om te serveren met een yoghurtdressing.  

Aardappelsalade met zalm

In Salades Op 14 november 2013 0 Comments

Een lekker gerecht dat zowel in de zomer als in de winter smaakvol is. Indien je liever geen zalm hebt dan kan dit makkelijk worden vervangen door kip.

Couscous salade met bloemkool

In Salades Op 4 november 2013 0 Comments

Couscous salade met bloemkool. Misschien niet het eerste wat je te binnenschiet als je denkt aan een lekkere salade. Maar niets in minder waar! Het is een heerlijke… Lees verder »

Gekookte bietensalade met walnoot

In Salades Op 24 juli 2013 0 Comments

Een salade vol verrassingen! Een combinatie van zoet, fris en zuur. Zeker het proberen waard. Let op: de bieten moeten lang van te voren in de koelkast gezet… Lees verder »

Wortelsalade met appel

In Salades Op 14 juli 2013 0 Comments

Als je niet veel tijd hebt voor een uitgebreide salade of geen zin hebt om lang in de keuken te staan dan is dit wellicht een leuk recept… Lees verder »

Witlofsalade met mandarijnen en appel

In Salades Op 10 juli 2013 0 Comments

Ben je al de standaard salades nu wel een beetje zat? Probeer dan deze aparte combinatie van witlof, mandarijnen en appel! Het bittere van de witlof combineert goed… Lees verder »

Rijstsalade met feta

In Salades Op 12 juni 2013 0 Comments

Laat u verrassen door deze salade met… rijst! De verrassende smaakcombinaties zullen u zeker bevallen.  

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button or change your cookie settings.