Categorie:  Tussengerecht

Home » Archive by category "Tussengerecht"

Tortilla met avocado

In Tussengerecht Op 8 augustus 2013 0 Comments

De buitenlucht maakt hongerig op de camping en om de trek te stillen is een tortilla met avocado een gezond en verantwoord tussendoortje. Knoflook en uit geven dit… Lees verder »

Buffalo Chicken wraps

In Tussengerecht Op 10 mei 2013 0 Comments

Deze Buffalo wraps met kip zijn gevuld met selderij, spinazie, geraspte kaas en natuurlijk niet te vergeten de Buffalosaus. Door de saus worden de wraps lekker pittig, maar als je daar niet… Lees verder »

Club Sandwich met avocado

In Tussengerecht Op 15 maart 2013 0 Comments

Een club sandwich heb je in veel diverse varianten. Dit is een lekkere en gezonde sandwich voor een smakelijke lunch. Het smaakt niet alleen erg goed, de sandwiches zien er ook nog eens erg smakelijk… Lees verder »

Gamba’s in hete knoflookolie

In Tussengerecht Op 30 december 2012 0 Comments

Het recept met gamba’s in hete knoflookolie is ideaal om als tussengerecht te presenteren tijdens een uitgebreide maaltijd op de camping. Het smaakt heerlijk en is snel klaar…. Lees verder »

Gevulde champignons

In Tussengerecht Op 12 juni 2012 0 Comments

Voor een lekker gerecht hoef je niet perse veel ingrediënten te gebruiken, dat bewijzen deze gevulde champignons. Dit gerecht kan je serveren als bijgerecht, voorgerecht of tussengerecht.  

Boerenomelet met Hollandse roerbakgroenten

In Tussengerecht Op 27 februari 2012 0 Comments

Als tussengerecht kun je prima een boerenomelet maken. Het is een gevulde variant van een omelet, erg lekker en gezond! Hieronder staat een makkelijk recept die je binnen… Lees verder »

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button or change your cookie settings.