Categorie:  Tussendoortjes

Home » Archive by category "Tussendoortjes"
Frisse Komkommershake Met Dille

Frisse Komkommershake Met Dille

In Tussendoortjes Op 20 januari 2017 0 Comments

Als het erg warm is op de camping dan kun je heerlijk afkoelen met een ijskoude komkommershake met dille. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een… Lees verder »

Linzensalade Met Geitenkaas

Linzensalade Met Geitenkaas

In Bijgerecht, Salades, Tussendoortjes Op 24 januari 2015 0 Comments

Kies eens een keer wat anders dan brood bij de lunch en ga voor een gezonde linzensalade met geitenkaas. Voor dit recept heb je een pan nodig.  

IJskoude bosvruchtensmoothie

In Tussendoortjes Op 30 december 2013 0 Comments

Bij lekker weer op de camping is het heerlijk om even af te koelen met een smoothie. Zeker als deze makkelijk te maken is en boordevol vitaminen zit…. Lees verder »

Broodje Egg Deluxe

In Tussendoortjes Op 28 december 2013 0 Comments

Dit broodje ‘Egg Deluxe’ is geschikt voor zowel een stevig ontbijt als een heerlijke lunch!  

Chocolademelk

In Tussendoortjes Op 22 december 2013 0 Comments

Een echte klassieker: chocolademelk! Vooral op een koude avond waarbij de regen tegen de caravan of de tent tikt is dit recept ideaal. Binnen een kwartiertje heb je… Lees verder »

Zoete verfrissing: chocolademilkshake

In Tussendoortjes Op 8 december 2013 0 Comments

Zoals de titel al zegt: een zoete verfrissing. De chocolademilkshake zal nog lekkerder smaken als deze samen met bijv. de kids gemaakt is. Leuk om kinderen zo zelf… Lees verder »

Tomatensalsa

In Tussendoortjes Op 22 november 2013 0 Comments

Als bijgerecht of in de vorm van een snack als tussendoortje is de tomatensalsa ideaal op de camping en deze kan gegeten worden in combinatie met tortillachips of… Lees verder »

Eenvoudig broodje pizza

In Tussendoortjes Op 18 november 2013 0 Comments

Een broodje pizza. Het klinkt een beetje apart, maar het is een erg lekker en makkelijk recept. Uiteraard ook te maken met andere soorten pizza.

Pancetta pannenkoek

In Tussendoortjes Op 9 november 2013 0 Comments

Als de volgende maaltijd op de camping nog lang op zich laat wachten, kun je een heerlijke pancetta pannenkoek als tussendoortje maken. Deze pannenkoek stilt direct de stevige… Lees verder »

Broodje haring met knoflookmayonaise

In Tussendoortjes Op 12 juli 2013 0 Comments

Op de camping geniet je op elk moment van de dag van een broodje haring met knoflookmayonaise. De zoute haring op een broodje is een ideaal tussendoortje als… Lees verder »

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button or change your cookie settings.