Categorie:  Nieuws

Home » Archive by category "Nieuws"

Bezoek de kampeerbeurs Caravana in januari 2018

In Nieuws Op 16 december 2017 0 Comments

Caravana 2018 is een grote kampeerbeurs die in het WTC EXPO in Leeuwarden wordt gehouden. Vanaf donderdag 18 januari tot en met dinsdag 23 januari kan hier de… Lees verder »

camping-vreehorst-winsterswijk

Camping Vreehorst in Winterswijk als beste beoordeeld

In Nieuws Op 10 november 2017 0 Comments

Camping Vreehorst in Winterswijk heeft een uitstekende beoordeling gekregen van kampeerders die op deze camping hebben verbleven. Het is zelfs zo dat camping Vreehorst als beste is beoordeeld… Lees verder »

caravans

Verkoop van caravans fors gestegen in 2017

In Nieuws Op 5 november 2017 0 Comments

In de eerste drie kwartalen van 2017 is de verkoop van caravans fors gestegen. Er is sprake van een toename van de verkopen van 6,7% in vergelijking met… Lees verder »

trekkershut

Kamperen in trekkershut wordt populairder

In Nieuws Op 1 november 2017 0 Comments

Kamperen in een trekkershut is een eenvoudige manier van vakantie vieren, maar wel een manier met wat extra comfort. Het is ook ideaal omdat er in de natuur… Lees verder »

kamperen

Zelfstandig als single met anderen kamperen

In Nieuws Op 27 oktober 2017 0 Comments

Er zijn veel alleenstaanden in Nederland en een deel daarvan houdt van kamperen. Het is mogelijk om als single met anderen te kamperen in Nederland. Dat is namelijk… Lees verder »

de-kookkist

Outdoor koken tijdens kamperen met de Kookkist

In Nieuws Op 22 oktober 2017 0 Comments

Outdoor koken tijdens het kamperen op een camping maakt de kampeerbeleving optimaal. Er zijn verschillende manieren om buiten te koken. Bijvoorbeeld op een skottelbraai of door gezellig te… Lees verder »

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Midden in Utrecht kamperen

In Nieuws Op 1 oktober 2017 0 Comments

Midden in Utrecht kamperen tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs die van 11 tot en met 15 oktober wordt gehouden. Dat is nog eens een belevenis en een… Lees verder »

Wespen eten vlees

Tips tegen wespen en mieren tijdens kamperen

In Nieuws Op 2 september 2017 0 Comments

Tijdens het kamperen op de camping krijgt iedereen wel eens te maken met ongedierte dat niet echt gewenst is rond de kampeerplek. Er zijn echter een aantal handige… Lees verder »

Vlinders tellen

Rustgevend en nuttig tijdens kamperen: vlinders tellen

In Nieuws Op 13 augustus 2017 0 Comments

Iedereen die in Nederland of Vlaanderen gaat kamperen, heeft de mogelijkheid een rustgevende activiteit uit te voeren. Vlinders tellen in de natuur is een initiatief van De Vlinderstichting… Lees verder »

cadac skottelbraai

Skottelbraai: ideaal op de camping

In Nieuws Op 27 juli 2017 0 Comments

Een skottelbraai is ideaal om te gebruiken tijdens het kamperen op de camping. Het is tegenwoordig ontwikkeld tot een modern kooktoestel voor buitengebruik. Het model van het kooktoestel… Lees verder »

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button or change your cookie settings.