Categorie:  Nagerechten

Home » Archive by category "Nagerechten"

Chocoladekogels met roomijs

In Nagerechten Op 20 december 2013 0 Comments

Een fantastische maaltijd op de camping wordt natuurlijk met een geweldig dessert beëindigd. Dat kan met het heerlijke nagerecht van zelfgemaakte chocoladekogels die vergezeld gaan met roomijs.  

Chocolade-koek-toetjes

In Nagerechten Op 16 december 2013 0 Comments

Deze toetjes zullen zeker smaken. De combinatie van chocolade en koekjes is altijd goed. De toetjes zijn snel te maken, maar let wel op: de toetjes moeten minimaal… Lees verder »

Makkelijke marmeryoghurt

In Nagerechten Op 30 november 2013 0 Comments

Een heerlijke yoghurt die ideaal te gebruiken is als lekker toetje. Een toetje om van te smullen! Makkelijk om zelf te maken. Let wel op dat het toetje… Lees verder »

Chocoladewentelteefjes

In Nagerechten Op 16 november 2013 0 Comments

Chocoladewentelteefjes zijn een heerlijk nagerecht, maar in plaats van als dessert kan het op de camping op elk gewenst moment van de dag natuurlijk ook gewoon als een… Lees verder »

Ananasverrassing

In Nagerechten Op 10 juni 2013 0 Comments

Dit toetje met kruidige ananas zal zeker verrassen. Ideaal als u eens wat anders wilt dan een toetje met ijs!  

Amerikaanse pannenkoeken met karamelsaus

In Nagerechten Op 19 mei 2013 0 Comments

Zin in een heerlijke Amerikaanse nagerecht? Maak dan deze pannenkoeken met zelfgemaakte  karamelsaus! Lekker als nagerecht voor je vrienden of familie, maar kan ook prima als ontbijt. Mag… Lees verder »

Zomerse aardbeiensalade

In Nagerechten Op 28 april 2013 0 Comments

Voor een fris, sappig nagerecht. Maak dit het liefst met verse aardbeien, die lekker zoet zijn. Eenvoudig om te maken, dus bekijk snel het recept!  

Gebakken banaan met roomijs

In Nagerechten Op 25 maart 2013 0 Comments

Op de camping is het natuurlijk smullen met het nagerecht van de gebakken banaan in combinatie met roomijs. Dit camping recept kan in elk seizoen als dessert gemaakt… Lees verder »

Vanille-framboos ijssandwich

In Nagerechten Op 17 maart 2013 0 Comments

Ideaal nagerecht na een zomerse dag. Heerlijk om te eten en makkelijk om te bereiden.  

Chocoladefondue

In Nagerechten Op 11 februari 2013 0 Comments

De chocoladefondue is een machtig nagerecht en daarom uitstekend te combineren met een lichte maaltijd op de camping. Het wordt smullen geblazen met een mix van fruit en… Lees verder »

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button or change your cookie settings.