Categorie:  Hoofdgerechten

Home » Archive by category "Hoofdgerechten" (Page 13)

Yakitori – Japanse saté

In Gevogeltegerechten Op 25 februari 2012 0 Comments

Yakitori is Japans voor kipsaté dat je klaar maakt op de barbecue of grill. Maar naast kip kun je uiteraard van alles aan de satéprikker rijgen. Yakitori –… Lees verder »

Italiaanse tosti’s

In Hoofdgerechten Op 22 februari 2012 0 Comments

Een tosti is ontzettend lekker, voedzaam en eenvoudig te maken. Het is echter te begrijpen dat ham-kaas tosti’s op een gegeven moment je neus uitkomen. Een beetje variatie… Lees verder »

Eenvoudige cheeseburger

In Vleesgerechten Op 14 februari 2012 0 Comments

De eerste cheeseburger werd gemaakt in 1934 in Louisville, Kentucky. Sindsdien worden overal ter wereld cheeseburgers gegeten, zo ook op de camping. Zelf een eenvoudige cheeseburger maken? Gebruik… Lees verder »

Kaasfondue

In Hoofdgerechten Op 10 februari 2012 0 Comments

Kaasfondue is eenvoudig doch doeltreffend en voedend voor op de camping. Lees hier hoe je zelf kunt kaasfonduen op de camping!

Gegrilde kip met maïskolven

In Gevogeltegerechten Op 7 februari 2012 0 Comments

Eenvoudig koken op de camping is niet moeilijk. Met dit recept voor een broodje gegrilde kip met maïs weet je zeker dat het lukt. Eetse!

Snelle shoarmaschotel

In Vleesgerechten Op 7 februari 2012 0 Comments

Geniet van een heerlijke snel te bereiden shoarmaschotel met aardappelschijfjes en een fijne salade op de camping.

Pittige kip met rijst

In Gevogeltegerechten Op 2 februari 2012 0 Comments

Een makkelijk te bereiden gerecht voor op de camping is dit recept voor pittige kip met rijst. Kan ook gemaakt worden met varkensvlees.

Rijst met kip in kerriesaus

In Gevogeltegerechten Op 30 januari 2012 0 Comments

Een simpel en snel campingrecept met rijst,kip en groenten als hoofdingrediënten.

Gebakken sardientjes in tomatenmarinade

In Visgerechten Op 23 januari 2012 2 Comments

Spoel de kookklare sardienen af onder stromend water, laat ze goed uitlekken, besprenkel ze met witte wijn en citroensap, kruid met zout en peper en laat 10-15 minuten… Lees verder »

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button or change your cookie settings.