Categorie:  Geen categorie

Home » Archive by category "Geen categorie"

Broodje Egg Deluxe

In Geen categorie Op 28 december 2013 0 Comments

Dit broodje ‘Egg Deluxe’ is geschikt voor zowel een stevig ontbijt als een heerlijke lunch!   Broodje Egg Deluxe   Save Print Bereidings tijd 5 mins Kook tijd… Lees verder »

Pasta met courgette en Parmezaanse kaas

In Geen categorie Op 12 december 2013 0 Comments

Tagliatelle met tomaat

In Geen categorie Op 2 december 2013 0 Comments

Tagliatelle met tomaat is een heerlijk licht hoofdgerecht voor op de camping en kan vergezeld gaan met een malse biefstuk om er een chique tintje aan te geven…. Lees verder »

Omelet met preiringetjes

In Geen categorie Op 8 november 2013 0 Comments

Tijd doorbrengen op de camping betekent vaak veel in de buitenlucht zijn en dat maakt natuurlijk extra hongerig. De omelet met preiringetjes is dan een prima tussendoortje om… Lees verder »

Couscous salade met bloemkool

In Geen categorie, Salades Op 4 november 2013 0 Comments

Couscous salade met bloemkool. Misschien niet het eerste wat je te binnenschiet als je denkt aan een lekkere salade. Maar niets in minder waar! Het is een heerlijke… Lees verder »

Tortilla met avocado

In Geen categorie Op 8 augustus 2013 0 Comments

De buitenlucht maakt hongerig op de camping en om de trek te stillen is een tortilla met avocado een gezond en verantwoord tussendoortje. Knoflook en uit geven dit… Lees verder »

Chili con carne met extra pit

In Geen categorie Op 4 augustus 2013 0 Comments

Een fantastisch hoofdgerecht voor op de camping is chili con carne met een rood pepertje voor de extra pit in maaltijd. Ideaal, omdat voor de bereiding van het… Lees verder »

Stoofpotje met pruimen

In Geen categorie Op 20 juli 2013 0 Comments

Het camping recept van een stoofpotje met pruimen hoeft niet urenlang te pruttelen. Dit smaakvolle hoofdgerecht is namelijk binnen een half uur klaar en wordt gegeten met rijst…. Lees verder »

Tabouleh met granaatappel

In Geen categorie Op 1 december 2012 0 Comments

Tabouleh is een heerlijk Arabisch gerecht dat van oorsprong een Libanese kruidensalade op basis van bulgur is. Het wordt overal in de Arabische wereld en ook in de andere landen rond… Lees verder »

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button or change your cookie settings.