Categorie:  Bijgerecht

Home » Archive by category "Bijgerecht"
Linzensalade Met Geitenkaas

Linzensalade Met Geitenkaas

In Bijgerecht, Salades, Tussendoortjes Op 24 januari 2015 0 Comments

Kies eens een keer wat anders dan brood bij de lunch en ga voor een gezonde linzensalade met geitenkaas. Voor dit recept heb je een pan nodig.  

Kip-sinaasappelslaatje

In Bijgerecht Op 14 december 2013 0 Comments

Een lekker tussendoortje of als bijgerecht bij het avondmaal. Natuurlijk ook te maken in grotere porties. De combinatie van kip en sinaasappel zal goed bevallen.

Romige doperwtjes

In Bijgerecht Op 28 juli 2013 0 Comments

Een recept met verse doperwtjes in volle room. De combinatie met de frisse zilveruitjes zorgt voor een goede balans in het recept. Het gerecht kan geserveerd worden als… Lees verder »

Sperziebonen met radijsjes

Sperziebonen met radijsjes

In Bijgerecht Op 6 juni 2013 0 Comments

Het gezonde bijgerecht van sperziebonen met radijsjes is een ideaal camping recept met een extra frisse smaak door de toevoeging van citroenboter. Smaakt heerlijk bij bijvoorbeeld gebakken aardappelen…. Lees verder »

Knoflookpuree

In Bijgerecht Op 26 mei 2013 0 Comments

Een aardappelpuree, maar dan net even wat anders. Probeer deze heerlijke puree uit, maar let op: knoflook is rijkelijk aanwezig! Een erg kruidig en lekker bijgerecht die zeker… Lees verder »

Marokkaanse spinazie

In Bijgerecht Op 8 mei 2013 0 Comments

Heb je veel spinazie liggen en weet je niet wat je ermee moet doen? Maak dan eens voor de verandering deze spinazie op Marokkaanse wijze. Het is heerlijk… Lees verder »

Aardappelen van de barbecue

In Bijgerecht Op 6 mei 2013 0 Comments

De aardappelen worden heerlijk krokant doordat ze op de barbecue gegaard worden. Dit gerecht is te serveren met diverse (zelf te maken) vullingen.  

Vrolijke spiesjes

In Bijgerecht Op 2 mei 2013 0 Comments

De spiesjes zijn te maken met alles wat je maar kunt bedenken. Lekker fris bij een barbecue en leuk voor de kids om zelf te maken. Vol vitaminen doordat… Lees verder »

Bloemkoolkoekjes

In Bijgerecht Op 9 april 2013 0 Comments

Wil je voor de verandering bloemkool eens anders eten? Probeer dan deze overheerlijke bloemkoolkoekjes te maken. Het is een eenvoudig recept die iedereen wel klaar kan maken. Ook… Lees verder »

Gepaneerde aubergine

In Bijgerecht Op 7 maart 2013 0 Comments

Aubergine is een groente die niet heel vaak gebruikt wordt in de Nederlandse keuken. Dat is zonde, want het is gezond en ook erg lekker. Hieronder vind je… Lees verder »

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button or change your cookie settings.