Categorie:  Amuse

Home » Archive by category "Amuse"

Vruchtenpunch

In Amuse Op 26 november 2013 0 Comments

Een lekker drankje voor bij een heerlijke zomeravond. Tijdens de ondergaande zon genieten van een fruitige punch kan met dit recept.  

Kerstomaatje met kwarteleitje

In Amuse Op 20 april 2013 0 Comments

Op de camping kun je deze amuse van een kerstomaatje met kwarteleitje aan je gasten voorzetten, zodat de smaakpupillen alvast wakker worden geschud. Het is een simpel camping… Lees verder »

Witlofblaadje met eiersalade

In Amuse Op 20 februari 2013 0 Comments

Op de camping kun je prima een heerlijke amuse maken om de smaakpapillen alvast te stimuleren voor het diner dat nog komen gaat. Geniet van het minihapje in… Lees verder »

Kroepoek met carpaccio

In Amuse Op 31 januari 2013 0 Comments

Een heerlijke amuse voordat er op de camping aan het voorgerecht of hoofdgerecht wordt begonnen, is het eenvoudige hapje van kroepoek met carpaccio. Een bijzonder smaakvol en knapperig… Lees verder »

Abrikozen gevuld met geitenkaas

In Amuse Op 30 oktober 2012 0 Comments

Heerlijk: dat woord omschrijft de met geitenkaas gevulde abrikozen het beste. Eenvoudig te maken en absoluut onweerstaanbaar. Krijg je gasten te eten? Dan is dit een uitstekende keuze… Lees verder »

Garnalen met knoflook op een lepel

In Amuse Op 20 juli 2012 0 Comments

Ook op de camping kun je extra cachet aan het diner geven door vooraf een amuse te bereiden, zoals garnalen met knoflook op een lepel.  

Zalmpasteitjes

In Amuse Op 20 april 2012 0 Comments

 Wil je op de camping een chique voorafje serveren, dan is dit recept voor zalmpasteitjes een echte aanrader! Wanneer je niet van zalm houdt, vind je onderaan het… Lees verder »

Ham mozzarella rolletjes

In Amuse Op 18 april 2012 0 Comments

Een heerlijke amuse: ham mozzarella rolletjes. Aan het maken van deze amuse komt geen pan te pas. Bovendien is dit gerecht binnen tien minuten bereid! 

Pikante olijven

In Amuse Op 2 april 2012 0 Comments

Pikante olijven zijn een ideaal hapje als amuse voordat aan de echte maaltijd op de camping wordt begonnen. Ook geweldig om als tussendoortje of als borrelhapje te eten…. Lees verder »

Rookvlees gevuld met kruidenkaas

In Amuse Op 17 februari 2012 0 Comments

Een eenvoudige doch lekkere amuse voor op de camping is het rookvleesrolletje gevuld met kruidenkaas. Snel te maken en ontzettend lekker. Kan natuurlijk ook altijd als tussendoortje worden gegeten.   

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button or change your cookie settings.