Maak op de camping eens een omelet met gamba’s als hoofdgerecht en eventueel gecombineerd met een frisse salade. Een gezond, simpel te bereiden recept en lekker.

 

Omelet met gamba’s

Omelet met gamba’s

Ingeborg

Prep Time 10 mins
Cook Time 10 mins
Total Time 20 mins

Course Hoofdgrecht

Servings 4

Ingredients

  

  • Acht eieren
  • 16 gamba’s voorgekookt uit de diepvries
  • Dille
  • 50 gram geraspte kaas
  • Peper
  • Zout
  • Boter

Instructions

 

  • Ontdooi de gamba’s uit de diepvries twee uur van te voren.
  • Breek de eieren in een schaal en kluts deze door elkaar met peper en zout.
  • Verwijder het darmkanaal uit de gamba’s.
  • Verhit boter in een pan en doe de gamba’s in de pan.
  • Giet vervolgens de geklutste eieren erover.
  • Strooi de geraspte kaas en dille over het eimengsel en zet het vuur laag.
  • Wacht tot het ei gestold is en leg de omelet op een bord.
  • Snijd de omelet in vieren.
  • Serveer met stokbrood en salade.