Deze zomerse mangosalsa is niet alleen lekker bij geroosterd vlees, maar ook lekker met groente- of kipspiesjes, nacho’s, taco’s of Thaise burgers. Een heerlijk recept voor bij de barbecue. Zeker het proberen waard!

Mangosalsa
 
Kook tijd

Totale tijd

 

Auteur:
Recept type: Bijgerecht
Porties: 4

Ingredienten
  • 1 mango
  • 2 tomaten
  • 1 rode peper
  • 1 theelepel limoensap
  • 1 eetlepel honing
  • 2 eetlepels fijngehakte korianderblad
  • zout
  • peper

Instructies
  1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees ervan in blokjes.
  2. Ontzaad de tomaten en snijd ze ook in blokjes.
  3. Hak de rode peper fijn.
  4. Doe de gesneden mango, tomaten en rode peper in een kom.
  5. Voeg de honing, korianderblad en limoensap toe en meng alles goed door elkaar.
  6. Breng op smaak met zout en peper.