Kies eens een keer wat anders dan brood bij de lunch en ga voor een gezonde linzensalade met geitenkaas. Voor dit recept heb je een pan nodig.

Linzensalade met geitenkaas
 
Bereidings tijd

Kook tijd

Totale tijd

 

Auteur:
Recept type: lunch
Porties: 2

Ingredienten
  • 2 bosuitjes
  • 1 puntpaprika
  • 250-300 gram linzen
  • 50 gram geitenkaas
  • Cherrytomaatjes
  • Handje walnoten
  • 2 tl honing
  • Snufje zout en peper

Instructies
  1. Verwarm de linzen in een pannetje.
  2. Snijd intussen de bosui in ringetjes, de paprika in stukjes en hak de walnoten fijn.
  3. Voeg de paprika, bosui, walnoten en honing aan de warme linzen toe.
  4. Breng alles op smaak met peper en zout.
  5. Laat de linzensalade afkoelen en zet hem op een koele plek totdat je deze gaat serveren.
  6. Voeg de geitenkaas en de cherrytomaatjes aan de koude salade toe.