Kies eens een keer wat anders dan brood bij de lunch en ga voor een gezonde linzensalade met geitenkaas. Voor dit recept heb je een pan nodig.

Linzensalade Met Geitenkaas

Linzensalade met geitenkaas

Merian

Prep Time 15 mins
Cook Time 15 mins
Total Time 30 mins

Course lunch

Servings 2

Ingredients

  

  • 2 bosuitjes
  • 1 puntpaprika
  • 250-300 gram linzen
  • 50 gram geitenkaas
  • Cherrytomaatjes
  • Handje walnoten
  • 2 tl honing
  • Snufje zout en peper

Instructions

 

  • Verwarm de linzen in een pannetje.
  • Snijd intussen de bosui in ringetjes, de paprika in stukjes en hak de walnoten fijn.
  • Voeg de paprika, bosui, walnoten en honing aan de warme linzen toe.
  • Breng alles op smaak met peper en zout.
  • Laat de linzensalade afkoelen en zet hem op een koele plek totdat je deze gaat serveren.
  • Voeg de geitenkaas en de cherrytomaatjes aan de koude salade toe.