Op de camping kun je deze amuse van een kerstomaatje met kwarteleitje aan je gasten voorzetten, zodat de smaakpupillen alvast wakker worden geschud. Het is een simpel camping recept waar je niet veel werk van hebt.

Kerstomaatje met kwarteleitje

Ingeborg

Prep Time 10 mins
Cook Time 3 mins
Total Time 13 mins

Course Amuse

Servings 4

Ingredients

  

  • 8 kerstomaten
  • 8 kwarteleitjes
  • Paprikapoeder
  • Cayennepeper
  • Mayonaise

Instructions

 

  • Kook de kwarteleitjes drie minuten in zacht kokend water.
  • Was de kerstomaatjes en snijd deze doormidden.
  • Verwijder de pitjes uit de tomaatjes en draai ze om, zodat ze kunnen uitlekken.
  • Laat de kwarteleitjes schrikken onder koud water en pel ze af.
  • Snijd de kwarteleitjes doormidden.
  • Plaats in elk half kerstomaatje een half kwartelei.
  • Bestrooi met de kruiden en voeg naar smaak een toefje mayonaise toe.