Op de camping geniet je van vegetarische gerechten, zoals van de groentecurry met een pikantje smaakje. De groentecurry serveer je met rijst als een smaakvol en gekruid hoofdgerecht.

Groentecurry

Ingeborg

Servings 4

Ingredients

  

  • Zes eetlepels rode curry pasta
  • 750 ml kokosmelk
  • 300 gram sperziebonen
  • 400 gram broccoli
  • 400 gram babymaïs
  • 100 gram pinda’s
  • Drie eetlepels sojasaus
  • Koriander
  • Basilicum
  • 300 gram pandanrijst
  • Oosterse roerbakolie

Instructions

 

  • Hak de pinda’s in stukken en rooster deze in een koekenpan.
  • Kook de rijst gaar en laat deze tien minuten staan.
  • Oosterse roerbakolie in de wok doen en rode curry pasta toevoegen.
  • Vervolgens kokosmelk en sojasaus toevoegen.
  • Groente wassen en in stukjes snijden.
  • Babymaïs, broccoli en sperziebonen in de pan erbij doen.
  • Roeren en tien minuten in de saus op hoog vuur bakken.
  • Als laatste koriander en basilicum toevoegen en pinda’s erover strooien.