Op de camping kom je in mediterrane sferen als je het simpele camping recept van het hoofdgerecht met Grieks gehakt in een pitabroodje klaarmaakt.
Grieks gehakt in pitabroodje
Ingrediënten
- Pond gehakt
- Theelepel basilicum
- Theelepel oregano
- Eetlepel peterselie
- Theelepel knoflookpoeder
- Theelepel paprikapoeder
- Ei
- Paneermeel
- Krop sla
- Knoflooksaus
- Vier grote pitabroodjes
Instructies
-
Meng het gehakt met de kruiden, het ei en met het paneermeel.
-
Maak van het gehakt vier grote of acht kleine schijven.
-
Bak het Grieks gehakt in de pan.
-
Verwarm ondertussen de pitabroodjes als het gehakt bijna klaar is.
-
Snijd wat slablaadjes in fijne reepjes.
-
Snijd de pitabroodjes open en vul deze met gehakt en sla.
-
Knoflooksaus naar smaak gebruiken.