Op de camping kom je in mediterrane sferen als je het simpele camping recept van het hoofdgerecht met Grieks gehakt in een pitabroodje klaarmaakt.

Grieks gehakt in pitabroodje

Ingeborg

Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 25 min

Gang hoofdgerecht

Porties 4

Ingrediënten

  

  • Pond gehakt
  • Theelepel basilicum
  • Theelepel oregano
  • Eetlepel peterselie
  • Theelepel knoflookpoeder
  • Theelepel paprikapoeder
  • Ei
  • Paneermeel
  • Krop sla
  • Knoflooksaus
  • Vier grote pitabroodjes

Instructies

 

  • Meng het gehakt met de kruiden, het ei en met het paneermeel.
  • Maak van het gehakt vier grote of acht kleine schijven.
  • Bak het Grieks gehakt in de pan.
  • Verwarm ondertussen de pitabroodjes als het gehakt bijna klaar is.
  • Snijd wat slablaadjes in fijne reepjes.
  • Snijd de pitabroodjes open en vul deze met gehakt en sla.
  • Knoflooksaus naar smaak gebruiken.