De hele dag buiten zijn op de camping maakt hongerig en dan is het gevulde stokbrood van de barbecue toch echt een welkom tussendoortje, dat de maag vult en de smaakpupillen prikkelt.

Gevuld stokbrood van de barbecue

Ingeborg

Prep Time 15 mins
Cook Time 10 mins
Total Time 25 mins

Course Tussendoortje

Servings 4

Ingredients

  

  • Twee stokbroden naar keuze
  • Tweehonderd gram roomkaas met kruiden
  • Twee geroosterde paprika’s uit pot
  • Twee sjalotjes
  • Twee gedroogde tomaten
  • Acht zwarte olijven
  • Aluminiumfolie

Instructions

 

  • Steek de barbecue aan.
  • Snijd de uitjes, tomaten, paprika en de olijven heel fijn en meng dit met de roomkaas.
  • Snijd de stokbroden doormidden en de bovenkant open.
  • Vul de vier helften stokbrood met het roomkaasmengsel.
  • Steek er schuin een spies doorheen en omwikkel met aluminiumfolie.
  • Leg ongeveer tien minuten op de barbecue en keer halverwege.