Geniet op de camping van heerlijk zelf gebakken visfilet met krieltjes en serveer daarbij een frisse zomerse salade om dit hoofdgerecht compleet te maken.

Gebakken visfilet met gekruid tintje

Ingeborg

Prep Time 10 mins
Cook Time 10 mins
Total Time 20 mins

Course hoofdgerecht

Servings 4

Ingredients

  

  • 500 gram visfilet
  • Citroensap
  • 100 gram bloem
  • Theelepel kerriepoeder
  • Theelepel kurkuma
  • 200 ml melk
  • Citroen
  • Olie
  • Peper en zout

Instructions

 

  • Snijd de visfilet in gelijke stukken en dep deze droog met keukenpapier.
  • Besprenkel de visstukken met citroensap.
  • Men de kurkuma met kerriepoeder, peper en zout door de bloem.
  • Wentel de visstukken door de melk en vervolgens door de bloem.
  • Verhit de olie in de pan en bak de vis aan beide kanten gaar.
  • Snijd de citroen in schijfjes.
  • Leg de gebakken vis op een schaal of bord en garneer met de citroenschijfjes.