Geniet op de camping van heerlijk zelf gebakken visfilet met krieltjes en serveer daarbij een frisse zomerse salade om dit hoofdgerecht compleet te maken.

Gebakken visfilet met gekruid tintje

Ingeborg

Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 20 min

Gang hoofdgerecht

Porties 4

Ingrediënten

  

  • 500 gram visfilet
  • Citroensap
  • 100 gram bloem
  • Theelepel kerriepoeder
  • Theelepel kurkuma
  • 200 ml melk
  • Citroen
  • Olie
  • Peper en zout

Instructies

 

  • Snijd de visfilet in gelijke stukken en dep deze droog met keukenpapier.
  • Besprenkel de visstukken met citroensap.
  • Men de kurkuma met kerriepoeder, peper en zout door de bloem.
  • Wentel de visstukken door de melk en vervolgens door de bloem.
  • Verhit de olie in de pan en bak de vis aan beide kanten gaar.
  • Snijd de citroen in schijfjes.
  • Leg de gebakken vis op een schaal of bord en garneer met de citroenschijfjes.