In de buitenlucht op de camping verblijven, maakt natuurlijk hongerig en dan kan het recept van crostini met kaas en peer als heerlijk tussendoortje prima uitkomst bieden.

Crostini met kaas en peer

Ingeborg

Prep Time 5 mins
Cook Time 10 mins
Total Time 15 mins

Course Tussendoortje

Servings 4

Ingredients

  

  • Vier sneden ciabatta
  • Een rijpe peer
  • vier plakken kaas
  • Vier toefjes alfalfa

Instructions

 

  • Haal de schil van de peer en snijd de peer in vier delen.
  • Verwijder het klokhuis.
  • Leg op elke snee ciabatta een deel peer.
  • Beleg de peer met een plak kaas
  • Leg de broodjes tien minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
  • Indien geen oven aanwezig is, leg de broodjes dan in een koekenpan op zacht vuur.
  • Als de kaas gesmolten is, kan elke crostini van een toefje alfalfa voorzien worden.